Skip to content

Karneval kostymer

Karneval er her! Så la oss velge et kostyme. Hva vil du velge i år? Superhelter, Star Wars, pirater eller politimann? Det er bare fantasien som setter grenser.

Vi kjenner deg godt, så vi vet godt at du kun nøyer deg med det beste når det kommer til påkledning. Du trenger et unikt kostyme, noe iøynefallende og overraskende, men likevel morsomt. Et kostyme som får folk til å se og tenke: «For en god ide, jeg skulle ønske jeg hadde tenkt på det!».

Ønsker du å ta en titt på de mest underholdende kostymene våre denne karnevalsesongen? Sjekk ut vår liste over karnevalkostymer .

Våre beste karnevalkostymer

Star Wars

Den mest berømte galaktiske sagaen i kinohistorien. Fra de første filmene med Luke Skywalker, Han Solo og Prinsesse Leia, til filmene som har kommet ut de siste årene med Anakin Skywalker, Obi-Wan Kenobi og Padmé Amidala, til de siste utgivelsene som viser frem karakterer som Rey og Kylo Ren.
Historier som inkluderer den gode (den lyse siden og kraften) og den dårlige (den mørke siden dominert av hat og sinne). Med helter, skurker og prinsesser (som ikke er like delikate som i eventyr) og til og med intelligente droider som redder hovedpersonen fra tid til annen. Jepp, vi har alle  Star Wars kostymene! Kle deg ut som din favorittkarakter dette karnevalet.

Frost

Prinsessene i Arendelle har blitt noen av de små favorittene etter utgivelsen av Frost i 2013. Og i 2019, etter utgivelsen av Frost 2, hadde vi endelig sjansen til å sjekke ut det nye utseendet til søstrene og deres venner, Kristoff og Olaf. De små vil ha det veldig fint på karnevalet med disse Anna og Elsa kjolene. Noen av våre mest populære kostymer til barn.

Superhelter og skurker

Alle, store og små, elsker en superhelt. Krigere og forsvarere av rettferdighet og godhet, de har hatt en traumatisk barndom og ble marginalisert på skolen… men dette økte bare deres tørst etter rettferdighet og behov for å hevne de uskyldige! Fra Marvel til DC Comics, uansett hva de foretrekker eller hvorfor de bestemte seg for å vie livet sitt til å gjøre noe godt, har vi uendelig rekke med kostymer av superhelter (i tillegg til skurker). Hvem er din favoritt?

Yrke

Hvorfor ikke feire karneval ved å bli noe du alltid har ønsket å være? En politimann som jager de verste tyvene i byen? Seilere, kokker, soldater, astronauter, badevakter, leger, sykepleiere, piloter og flyvertinner… noen av disse yrke kostymene ville være et flott antrekk, enten du skal dra som gruppe eller som par dette karnevalet.

Klassiske tegnefilmer

Gjenopplev barndommen din med et av våre tegneseriekostymer. Hvilke var favorittene dine da du var liten? The Flintstones, Scooby-Doo, He-Man, Sailor Moon,  Smurfene, og Bien Maja…

Paw Patrol og Ladybug

I Paw Patrol kostymer og Ladybug kostymer er noen av favorittene blant de små. De er de spennende superheltene som hver liten gutt eller jente drømmer om.

Disney prinsesser

Hvilken jente har ikke minst en gang i livet ønsket å kle seg ut som en prinsesse og være stjernen i et eventyr? Fra vakre prinsesser med melodiøse stemmer og englesøthet til krigerprinsesser som Moana og Merida. Alt du trenger å gjøre er å velge din favorittprinsesse, og du kan bli henne med Disney Prinsesse kostymet ditt.

Super Mario Bros

Dette er uten tvil favorittvideospillet vårt, og vi er sikre på at det også er ditt. Vi vedder på at du har gode minner fra å ha brukt timer foran spillkonsollen din mens du kontrollerer denne vennlige rørleggeren i Mushroom Kingdom. Kle dere ut i par med Mario og Luigi kostymer. Eller kle deg ut som en gruppe ved å inkludere prinsesse Peach og Yoshi.

Pirater

Pirat kostyme er ganske populært på ethvert karneval, men det som får det til å skille seg ut er den typen pirat du vil være. Vil du være Kaptein Krok eller Svartskjegg Eller er du mer en Jack Sparrow? Få en dyp stemme, syng en hyllest til rom, bruk skjegg og øyelapp, så blir du kongen av de syv hav.

Dyr

Kostymer av dyr er alltid et godt valg. Det er et stort utvalg av dyrekostymer å velge mellom. De kan være gode og varme, perfekte for februarkulden, som disse koselige Kigurumi og Onesies jumpsuitsene for hele kroppen.

Ekstra store størrelser

Her på Funidelia har vi noe for enhver smak! Sjekk ut denne samlingen av de beste kostymer i ekstra stor størrelse for deg å bruke dette karnevalet, eller på et hvilket som helst kostymefest.

La oss begynne med noen kostymer i ekstra stor størrelse som du kan kle deg ut i for å bli din favoritt superhelt. Batman, Superman, Wonder Woman… hvem vil du velge?

Hvis du er en filmelsker og er besatt av mange forskjellige serier, vil du elske disse karnevalkostymene i ekstra stor størrelse. Hyll prinsesse Leia eller bli en sexy Alice i Eventyrland.

Klassiske kostymer blir aldri gamle. Og disse middelalderkostymene vil alltid kunne sees på gatene under karneval og på fester. Hvorfor? Fordi de er kjempebra! Ta en titt på disse kostymene i ekstra stor størrelse og finn det som passer deg best. Enhver fest vil være komplett med en ridder, en vertshusvert og en hoffnarr, selv om du kan legge til en hel masse flere venner.

Med disse XXL Disney Prinsesse kostymene vil du være den fineste av dem alle som Snøhvit, eller kanskje mister du glasskoen din som Askepott.

Et annet klassisk kostyme som vi elsker, er pirater. De mest fryktede sjøfolkene og piratene på de syv hav har blitt invitert til årets karneval. Yo ho, ja ho, et piratliv er for meg!

Budsjett karnevalkostymer til voksne

Etter begynnelsen av året, den berømte ‘harde januar’, klarer vi oss ofte uten å kjøpe ting som ikke er nødvendig. Men hvis du er en som liker å kle seg ut og ikke vil gå glipp av dette karnevalet, så har vi mange ideer til karnevalkostymer på budsjett. Hjemmelagde kostymer og rimelig tilbehør som gjør deg til kongen av karnevalet!

Quarterback og cheerleader

Har du noen gang sett en amerikansk film og sett for deg å være fotballagets quarterback, fyren hver jente på skolen er forelsket i? Eller kanskje du har forestilt deg å være hoved cheerleaderen, som knuser hjerter overalt hvor du går? Få frem Yankee-ånden din!

Politi og røver

Jag kriminelle og fang dem alle i Politi kostymet ditt!

Arabiske kostymer

Seire over alle dette karnevalet som en sjeik. Vi vet at penger ikke kjøper lykke, men det hjelper definitivt! Så la deg drømme en stund og føle deg mektig i dette sjeik kostymet.

Cowboy og cowgirl kostymer

Fordi indianerne trenger noen cowboyer å kjempe med. Disse antrekkene er gode alternativer for par eller grupper på budsjett.

Grease kostymer: Pink Ladies og T-Birds

Hvilken jente har ikke ønsket å bli den sassy Sandy i den siste scenen av Grease? Veldig få. Vinn over festen som T-Birds akkurat som Sandy vant John Travolta.

Prest- og munkekostymer

Bryt ned barrierer og få frem din puritanske side på din neste fest. Folk vil bli sjokkert!

Tilbehør på budsjett til kostymet ditt

Noen ganger kan du skille ut en karakter bare ved å bruke små detaljer, ting som virker nesten ubetydelige, men som viser seg å være viktige for et antrekk. Så hvis du ønsker å lage et billig kostyme, kan du velge å bruke noen av disse kostymetilbehørene. Du trenger neppe noe annet, og alle vil vite nøyaktig hvem du er.

Hva ville Batman vært uten masken og kappen?

Hva ville Indiana Jones vært uten hans pisk?

Vær en sexy katt

Et eventyr…

En sjømann som reiser på de syv hav…

Hvor er Wally? Kostyme

Hvem har ikke brukt timevis som barn på å prøve å finne Wally? Timer brukt på å søke etter ham, ofte ganger uten å lykkes. Heldigvis er dette Wally kostymet superenkelt. Alt du trenger er noen blå bukser og en rød og hvit stripet t-skjorte. Hvis du ikke finner en t-skjorte som denne, kan du bare bruke en hvit og tegne noen røde streker på den, eller stikke litt rød tape rundt den hvis du vil bruke t-skjorten igjen.

Hawaii kostymer

Du kan enkelt gjøre dette kostymet sexy, morsomt og kult. Med bare tre tilbehør får du et kostyme som garantert vil bli en stor hit på din neste fest. Hawaii har noe spesielt som alle elsker.

Mime kostyme

Bli en stille klovn og overrask alle med din evne til å unnslippe en glassboks – det er enkelt!

Bli en stille klovn og overrask alle med din evne til å unnslippe en glassboks – det er enkelt! Alt du trenger er noen svarte bukser, matchende sko og en stripet t-skjorte. Det kan være hvilken som helst farge, selv om den mest populære er svart eller rød. Fullfør antrekket med noen hvite hansker, eller en svart baret og bukseseler. Og husk å male ansiktet ditt hvitt og streke over øyenbrynene.

Karnevalsmasker på budsjett

Masker er avgjørende når det gjelder å fullføre karnevalkostymet ditt. Noen ganger trenger du faktisk bare en maske for å kle deg ut til karneval. Ta en titt på disse utrolige unike maskene !

De Fra venetianske karnevalsmasker…

Til masker av dyr

Til masker fra kjente filmer og TV-serier

Have Fun!