Skip to content

Slik sminker du deg som en prinsesse

Hvis du allerede er en prinsesse og vil at alle skal vite det, bruk din neste kostymefest som unnskyldning for å bli din favoritt. Med litt god prinsessesminke og et pent kostyme, kan du bli en «prinsesse for en dag».
I denne artikkelen skal vi vise deg de beste prinsessene og gi deg noen tips til hvordan du sminker deg, slik at du føler deg vakrere enn noen gang,

Ispirazioni per il tuo look da principessa

Det er noen prinsesser som har vært i livene våre siden vi var barn – Disney prinsessene. Du kan kle deg ut som en Disney prinsesse hvis du vil! Bli Belle, Ariel fra Den lille havfruen, Snehvit, Askepott, Elsa fra Frost, Rapunsel, Moana, og mange flere.

Og vi snakker ikke bare om Disney prinsesser, men også andre kjente prinsesser. Kle deg ut som prinsesse Leia fra Star Wars, Peach (den bedårende prinsessen som Super Mario elsker å redde), middelalderske prinsesser, arabiske prinsesser eller andre eventyrprinsesser hvis du vil ha en annen type utseende.

Prinsesse sminken du trenger

Her på Funidelia liker vi å gjøre det enkelt, så i tillegg til kostymer har vi også fått all den sminken du trenger for å bli den karakteren du ønsker. På hjemmesiden vår kan du finne sminkesett i forskjellige farger, med pulver, svarte blyanter, børster og glitter. I tillegg til andre ting du kan bruke til å lage sår, arr og proteser, hvis du leter etter Halloween sminke.

Følg disse stegene for å sminke deg som en ekte prinsesse:

  • Steg 1: Bruk en klar basefarge på ansiktet ditt, som hvitt eller beige. Tilsett litt pulver.
  • Steg 2: Marker rundt øyelinjen med en svart blyant og bruk øyenskyggen i en myk farge. Ideelt sett en farge som passer til den kjolen du har valgt. Du kan kombinere den med en annen mer nøytral farge, som hvit, under øyet og under øyenbrynene.
  • Steg 3: Bruk eyeliner langs vippekanten over øyet og halvveis langs den nedre vippekanten. Påfør deretter mascara.
  • Steg 4: Bruk oransje eller rosa blush på kinnene og på nesespissen. Dette vil gi deg et søtt, og vakkert utseende.
  • Steg 5: Bruk brun øyenskygge på øyenbrynene for å fremheve dem.
  • Steg 6: Strek over leppene med en mørk farge, som en mørkerød, og bruk deretter matchende leppestift.

Lær hvordan du sminker deg som Elsa fra Frost i denne opplæringen, eller ta med deg noen av de beste ideene som du kan bruke neste gang du vil kle deg ut som prinsesse.

Hvordan skal et prinsesse kostyme se ut? Viktig tilbehør

Den første og viktigste delen av å bli en vakker prinsesse er å ha en flott kjole. Dette er generelt en lang kjole med stort skjørt, selv om du kan finne mer sexy versjoner med kortere skjørt. Det kan være hvilken som helst farge, selv om de normalt kommer i hvitt, blått, rosa eller gult, som den berømte Belle fra Skjønnheten og udyret. Det viktige er at det er fantastisk og iøynefallende, så alle vet hvem du er.

Når det gjelder middelalderske prinsesser, bør kjoler være laget av fløyel og være mer tettsittende øverst, kanskje til og med inkludere et korsett. Arabisk Prinsesse utseendet er også litt annerledes, det inkluderer ofte en tunika og bukse i stedet for en kjole. Det kan også inkludere en turban og til og med et slør som dekker over ansiktet ditt.

Tiara eller krone

Det viktigste tilbehøret som viser at du er prinsesse, er den skinnende kronen eller tiaraen på hodet. Dette er vanligvis gull eller sølv. Du kan også legge til et halskjede som passer, for å avslutte det fortryllende prinsesse kostymet ditt.

Sko

Noen vakre høye hæler gir alltid et preg av glamour til enhver kjole. Du kan matche dem til fargen på kjolen din, eller du kan til og med bruke en annen type sko, som prinsesse Leias sko.

Parykk

En vakker, lang parykk er også viktig for en prinsesse. De vises normalt med krøllete eller bølgete hår, og alltid med en utrolig komplisert frisyre som passer dem perfekt. For ikke å komplisere ting, er det best å ha en prinsesse parykk.

Have fun!