Skip to content

Hvordan kle seg ut som en pirat: Pirat kostymer, sminke, tilbehør og mer ⚔

Yo ho, yo ho, et piratliv er for meg! Gjør deg klar til å seile på neste skip og dra på tusenvis av eventyr på de syv hav i ditt beste piratdrakt. Vi viser deg hvordan du oppnår det perfekte sjørøverutseendet, med kostyme, tilbehør og litt god piratsminke.

Du vil være stjernen i enhver kostymefest med disse pirat kostymene, alle vil ønske å høre historiene dine om det farlige hav. Men for å komme dit, må du først velge et godt piratutseende, sminke deg og avslutte kostymet ditt med det beste tilbehøret.

Inspirasjon til et flott piratutseende

Piratverdenen er enorm, og det er mange muligheter når det gjelder å kle seg ut. Alt du trenger å gjøre er å kle deg ut i en hvit skjorte med puffede ermer, en vest, brede brune bukser og noen høye, svarte støvler. Du kan også rive litt av klærne, slik at du får et mer fillete utseende. Tross alt har du tilbrakt år midt på havet for å overvinne store farer!

Pirater er kjeltringer som har kjempet mange kamper, så de bør ha et visst grovt og skummelt utseende. De har vanligvis arr, en slags øyeskade (noe som betyr at de må ha øyelapp), kroker på hendene og til og med et trebein. Mannlige pirater har vanligvis langt skjegg, fordi barbering og se stelt ut ikke er en viktig prioritet. Det er til og med pirater som reiser med eksotiske dyr hentet fra den «nye verdenen», som papegøyer som sitter på skulderen hele dagen.

Du kan også hente inspirasjon fra de berømte piratene på de syv hav (ekte eller skjønnlitterære), som den onde Svartskjegg, Kaptein Krog fra Peter Pan, Jack Sparrow fra Pirates of the Caribbean, eller Long John Silver fra Treasure Island.

Hos Funidelia kan du finne utallige pirat kostymer. Du kan til og med kle på familien din som corsairs og buccaneers. Vi har kostymer til damer, menn og barn. Selv de minste familiemedlemmer kan komme ombord på sjørøverskipet med våre morsomme pirat kostymer til babyer.

Hvordan oppnår du den perfekte piratsminken?

Det første du trenger å gjøre er å finne de riktige produktene. Dette inkluderer sminke i forskjellige farger, flytende latex og falsk blod for å skape sår og arr…

For å oppnå det nådeløse piratutseendet, foreslår vi at du legger noen arr i ansiktet ditt. Akkurat for dette har vi en pirat sminkeguide for realistiske arr.

      • Steg 1: Du kan skape en realistisk arr effekt med flytende latex.

      • Steg 2: Bruk den med en pensel og la den sette seg. Om noen minutter ser du effekten.

      • Steg 3: Mal såret med forskjellige farger eller nyanser av brunt, rødt og lilla. Gjør det mørkere i midten og lysere på kantene. Hvis du vil, kan du legge til litt falskt blod for å gi det et mer festende og ekkelt utseende.

      • Steg 4: Og der har du det – et kult pirat arr. Ikke bekymre deg, det er bare sminke.

I denne videoen kan du se hele prosessen for hvordan du får denne pirat sminken.

Pirat kostymer og viktig tilbehør

Vi har nå gått gjennom hvordan du oppnår et godt piratutseende og realistisk sminke som vil forbløffe alle på din neste piratfest. Nå må du tenke på hovedtilbehøret du trenger for å fullføre det perfekte piratantrekket.
Langt hår og skjegg

Ingen pirater med selvrespekt har tid til å tenke på utseendet deres – håret eller skjegget… Alle av dem har langt hår og et skjegg som er minst noen dager gamle – vel, mennene gjør det likevel. Så ikke glem å ta med en god parykk eller falsk skjegg som en del av pirat kostymet ditt, hvis du ikke allerede har et.

Pirathode skjerf og bandanaer

Det er vanlig at både menn og kvinner pirater har på seg hodeskjerf eller bandanaer. Bandanaer er store hodeskjermer som dekker hele hodet, selv om materialet generelt er det samme.

Hvis du ikke er sikker på hvordan du binder bandanna dine, her er en guide om hvordan du gjør det.

Pirat hatter

UEn pirat er ingenting uten hatt. Pirat hatter skal være rimelig store, de kommer vanligvis i sort eller brun og skal ha en slags detaljering. Vi har to alternativer for å vise deg, en hatt med hodeskalle, eller en luksuriøs hatt med gylne detaljer for et litt kjøligere utseende.

Kroker, øyelapper og teleskoper…

Nå er alt du mangler noen få tilbehør. Dette tilbehøret vil utfylle kostymet ditt og gi det en litt mer realistisk kant. Hold en krok i hånden din som en siste finish, legg en god sort øyelapp over øyet og vis frem noen ekstra detaljer som et teleskop for å se nærliggende båter, eller halskjeder og ringer på fjerne skjeletter.

Våpen

Pirater er alltid forberedt på enhver fare som nærmer seg, eller til å rane den neste båten som møter dem på havet. Så de har alltid med seg en dolk, sverd eller pistol. Hvis du vil være en god sjørøver, legg til et våpen (et falskt, selvsagt) til kostymet ditt.

Jack Sparrow og Pirates of the Caribbean kostyme

Vi kan ikke fullføre denne anmeldelsen av de beste pirat kostymene uten å snakke om den store Jack Sparrow, hovedpersonen i Pirates of the Caribbean sagaen. Jack er en finurlig, vågal og litt sprø pirat som har levd gjennom mange eventyr og katastrofer, hvorav mange var forårsaket av ham.

Hvem som helst kan kle seg ut som Jack Sparrow, vi har et Pirates of the Caribbean kostyme for alle aldersgrupper. For å skille seg ut som Sparrow, ikke glem det røde hodeskjerfet, hatten og dreadlocked håret, eller hans berømte skjegg med to fletter. Husk å legge til svart sminke på øynene dine slik at de skiller seg ut under bandanaen. Fremfor alt, lær å bevege deg som ham, på sin karakteristiske bekymringsløse og uforutsigbare måte.

Yoo hoo, Yoo hoo… A pirate’s life for me!